Tips voor afsluiten autoverzekering

Written on:January 10, 2014
Comments
Add One

Bij het afsluiten van een autoverzekering dient u op twee dingen goed te letten. Allereerst moet u bepalen welke dekking op uw situatie het best van toepassing is. Daarna moet u bekijken welke verzekeraar u de voordeligste premie kan bieden voor de betreffende dekking. Er bestaan grote verschillen in de hoogte van de premie die de afzonderlijke verzekeraars vragen. Zo is het verschil tussen de goedkoopste en de duurste All Risk autoverzekering maar liefst € 2500 ,-. Dit voorbeeld onderstreept eens te meer hoe belangrijk het is goed na te denken voordat u een autoverzekering afsluit en nauwkeurig te onderzoeken waar u het voordeligst uit bent. Het kan u op jaarbasis immers vele honderden euro’s schelen.

Autoverzekeringen vergelijken

Het één voor één nagaan van alle verzekeraars is echter een tijdrovende klus. Met dit in het achterhoofd is het niet geheel verbazingwekkend te noemen dat niet minder dan 90 procent van alle Nederlanders te veel betaalt voor de autoverzekering. Gelukkig is het tegenwoordig dankzij het internet eenvoudig om autoverzekeringen met elkaar te vergelijken. Op Netpolis.nl bijvoorbeeld staat een handige premietool waarmee de consument in korte tijd een groot aantal offertes kan aanvragen bij de meest gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen van Nederland. Denk bijvoorbeeld aan Aegon, All Secur, Delta Loydd, Generali en Nationale Nederlanden. Met behulp van een handig overzicht dat op basis van deze offertes wordt opgesteld, heeft u op een snelle en eenvoudige manier inzicht in welke autoverzekering voor u het voordeligst is. Twijfel dan ook niet om te overstap te maken naar een andere verzekeraar als u ergens anders goedkoper uit bent. Uw voordeel kan oplopen tot een goede 50 procent. Op deze manier kunt u uw maandlasten drastisch om laag brengen en houdt u geld over voor andere dingen.

Snel en gemakkelijke de voordeligste autoverzekering afsluiten

Op de website van Netpolis kunt u niet alleen autoverzekeringen vergelijken maar is het ook mogelijk om een nieuwe autoverzekering af te sluiten. Netpolis is een betrouwbaar en volledig onafhankelijke verzekeringskantoor dat uitsluitend samenwerkt met de meest vooraanstaande verzekeraars van ons land. Met deze verzekeringsmaatschappijen heeft Netpolis scherpe prijsafspraken weten te maken, zodat het bedrijf de goedkoopste autoverzekering van Nederland kan garanderen. Die lage tarieven voor zijn duidelijke en transparante polissen kan Netpolis daarnaast ook waarmaken doordat het bedrijf volledig via het internet werkzaam is. Netpolis maakt dus geen hoge kosten voor een bedrijfspand en andere faciliteiten die in de premie kunnen worden doorberekend. Tot slot houdt het bedrijf de winstmarge op een normaal, realistisch niveau.

Maar een lage premie hoeft niet de enige motivatie te zijn om voor een bepaald verzekeringskantoor te kiezen. Een goede, snelle en efficiënte dienstverlening is essentieel voor de klanttevredenheid. Ook de service is bij Netpolis gelukkig goed geregeld. De klantenservice bijvoorbeeld is 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar. En in het geval van schade aan uw auto zorgt Netpolis voor een snelle en correcte afhandeling van uw schademelding. Ze zullen u nooit lang laten wachten op uw schadevergoeding.