Alles over autoverzekeringen

Written on:October 27, 2011
Comments
Add One

Consumenten gaan steeds meer online te rade als ze iets willen weten over een autoverzekering. Zijn de polisvoorwaarden online beschikbaar? Is een inzittenden verzekering nodig? Dien ik een ongevallen verzekering af te sluiten? Heb ik een autoschade verzekering of autodiefstal verzekering nodig en hoe goed moet ik mij dan verzekeren?

Verzekeringsmaatschappijen vergelijken

Ook wil men vergelijkingen maken van producten. Welke verzekeringsmaatschappijen zijn er? En welke verzekering maatschappij biedt de goedkoopste autoverzekering van dit moment? Men gaat online berekenen en vergelijken en kiest steeds vaker voor het via internet afsluiten van een autoverzekering onder het motto; verzeker uzelf!

Wilt u zicht hebben op de premies van autoverzekeringen? Independer.nl houdt sinds 2006 een index bij van de premies van autoverzekeringen.

Autoverzekering premie-index Bron: www.independer.nl

Autoverzekering premie-index Bron: www.independer.nl

Informatie over auto

Andere vragen die consumenten hebben ten aanzien van hun auto, zijn; kan ik een kenteken check doen? Kan ik de autobelasting berekenen? Hoe kan ik het onderhoud goed laten verzorgen? U kan daarvoor bij diverse prima auto-websites terecht. Zoals ANWB, Bovag, Autototaal, Autowereld en de Auto Telegraaf.

Populair